Меню
Остання редакція: 17 лютого 2020

Розклад занять

Останні новини

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівцівЧитати повністю

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки студентів. З 26 травня по 04 червня студенти 41-тз групи мали можливість пройти виробничу практику на філіях «Вознесенська» (Миколаївська обл.) та «Зеленодольська» (Дніпропетровська обл.) ТОВ СП «Нібулон».

Читати повністю

Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»Читати повністю

Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»

Науково-педагогічні працівники кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук, Ольга Дрозд та Валерія Желєзна відвідали ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська» Миколаївської обл., де проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» освітньої програми 181 – Харчові технології.

Читати повністю

Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технологіїЧитати повністю

Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології

9 червня став визначним днем для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології (групи 51-з-тз та 31 к-з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування - склали підсумкову атестацію.

Читати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зерна

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь здобувачі першого рівня вищої освіти (ОР Бакалавр), що навчаються за спеціальністю "Харчові технології" та здобувачі другого рівня вищої освіти (ОР Магістр), що навчаються за спеціальностями "Харчові технології", "Агрономія", а також викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю

Всі новини