Меню
Остання редакція: 17 лютого 2020

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

ТОВ СП «НІБУЛОН»    https://www.nibulon.com/data/karera/vakansii.html

ТОВ "КЕРНЕЛ"  https://www.kernel.ua/ua/team/vacancies/

UKRLANDFARMING  http://www.ulf.com.ua/ua/career/vacancies/

Агропросперіс (NCH) https://www.agroprosperis.com/work.html

ПРАТ "МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ"  https://www.mhp.com.ua/ru/career/proposals

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (Технологія зберігання і переробки зерна)   Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.

Читати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУСЧитати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС

14 грудня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась зустріч студентів і викладачі з представниками ТОВ СП «Нібулон». Студентам випала нагода звернути увагу на перспективу проходження практики або працевлаштування на вітчизняному сільськогосподарському підприєстві.

Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра  зі спеціальності 181 «Харчові технології»   Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології»

10 і 11 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» заочної форми навчання ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ»; СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю

Засідання круглого стола на тему:  "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Засідання круглого стола на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

Круглий стіл на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" відбувався 12–13 листопада 2020 р. Науковий захід було організовано з використанням віддаленого конференц-зв’язку на основі платформи Zoom за участі представників груп 11-т, 21-т, 31-тз, 41-тз, 21 м-тз інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

Всі новини