Меню
Остання редакція: 17 лютого 2020

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

ТОВ СП «НІБУЛОН»    https://www.nibulon.com/data/karera/vakansii.html

ТОВ "КЕРНЕЛ"  https://www.kernel.ua/ua/team/vacancies/

UKRLANDFARMING  http://www.ulf.com.ua/ua/career/vacancies/

Агропросперіс (NCH) https://www.agroprosperis.com/work.html

ПРАТ "МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ"  https://www.mhp.com.ua/ru/career/proposals

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Участь магістрантки кафедри технології зберігання і переробки зерна у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!   Читати повністю

Участь магістрантки кафедри технології зберігання і переробки зерна у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

15 квітня 2021 р. відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Харчові технології», в якому взяла участь магістрантка кафедри технолоії зберігання і переробки зерна Уманського НУС – Сніжана Добровольська (керівник – ст. викладача Валерія Желєзна). Даний захід проходив на базі Київського національного університету харчових технологій у режимі відеоконфеенції на платформі Google Meet

Читати повністю

Відкрите заняття за участю зовнішнього стейкголдера, фахівця-практика, співзасновника ТОВ ВП «Зерно Життя» (м. Львів) Володимира БойчукаЧитати повністю

Відкрите заняття за участю зовнішнього стейкголдера, фахівця-практика, співзасновника ТОВ ВП «Зерно Життя» (м. Львів) Володимира Бойчука

15 квітня 2021 р. в межах вивчення дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», викладачами кафедри технології зберігання і переробки зерна к.т.н., доцентом Яною Євчук та к.с.-г. наук, ст. викладачем Валерією Желєзною було проведене відкрите заняття за участю зовнішнього стейкголдера, фахівця-практика, співзасновника ТОВ ВП «Зерно Життя» (м. Львів) Володимира Бойчука. Лекція проводилася для здобувачів вищої освіти третього і четвертого курсів ОР «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Харчові технології».

Читати повністю

Робоча поїздка викладачів кафедри технології зберігання і переробки зерна на комбікормовий заводЧитати повністю

Робоча поїздка викладачів кафедри технології зберігання і переробки зерна на комбікормовий завод

Викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна Олена Єремеєва та Валерія Желєзна відвідали комбікормовий завод «Цехаве корм» в м. Гайсин Вінницької області з метою обміну виробничим та науковим досвідом та з профорієнтаційною роботою.

Читати повністю

ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИЧитати повністю

ПРЕДСТАВЛЕННЯ ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ НА ЗАСІДАННІ КАФЕДРИ

В березні 2021 року здобувач ІІІ-го освітньо-наукового рівня вищої освіти кафедри технології зберігання і переробки зерна Лєщенко Іван Анатолійович на засіданні кафедри представив дисертаційну роботу на тему: «Розроблення технології виробництва круп’яних продуктів із зерна пшениці полби».

Читати повністю

Всі новини