Меню
Остання редакція: 17 лютого 2020

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

ТОВ СП «НІБУЛОН»    https://www.nibulon.com/data/karera/vakansii.html

ТОВ "КЕРНЕЛ"  https://www.kernel.ua/ua/team/vacancies/

UKRLANDFARMING  http://www.ulf.com.ua/ua/career/vacancies/

Агропросперіс (NCH) https://www.agroprosperis.com/work.html

ПРАТ "МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ"  https://www.mhp.com.ua/ru/career/proposals

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Виховна година «Академічна доброчесність»Читати повністю

Виховна година «Академічна доброчесність»

25 лютого 2020 року на кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС була проведена виховна година на тему «Академічна доброчесність» для студентів 21-1, 31-тз і 41-тз. Куратори груп Дрозд О. О., Євчук Я. В. та Новак Л. Л. донесли студентам складові академічної доброчесності та порушення: плагіат, хабарництво, списування, фальсифікація, самоплагіат та фабрикація.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

Важливу роль у формуванні наукового потенціалу майбутніх фахівців відіграє участь студентів в організованій і систематичній науково-дослідній роботі. Водночас, розвиток творчості студента – запорука його успішної професійної діяльності в майбутньому!!!

Читати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робітЧитати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Читати повністю

Всі новини