Меню
Остання редакція: 17 лютого 2020

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

ТОВ СП «НІБУЛОН»    https://www.nibulon.com/data/karera/vakansii.html

ТОВ "КЕРНЕЛ"  https://www.kernel.ua/ua/team/vacancies/

UKRLANDFARMING  http://www.ulf.com.ua/ua/career/vacancies/

Агропросперіс (NCH) https://www.agroprosperis.com/work.html

ПРАТ "МИРОНІВСЬКИЙ ХЛІБОПРОДУКТ"  https://www.mhp.com.ua/ru/career/proposals

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Навчальна практика студентів першого курсу  на кафедрі технології зберіганя і переробки зернаЧитати повністю

Навчальна практика студентів першого курсу на кафедрі технології зберіганя і переробки зерна

06 липня 2021 року під час навчальної практики студенти 11-т групи, викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Дрозд Ольга Олександрівна та кафедри плодівництва і виноградарства Майборода Володимир Павлович відвідали господарство ТОВ «Виробничо-комерційна фірма «Октан».

Читати повністю

Навчальна практика студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології зберіганя і переробки зернаЧитати повністю

Навчальна практика студентів першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» на кафедрі технології зберіганя і переробки зерна

Студенти першого курсу спеціальності 181 «Харчові технології» проходили навчальну практику на кафедрі технології зберіганя і переробки зерна з 22 по 25 червня. Навчальна практика включала ознайолення з зернопереробними підприємствами

Читати повністю

Захист дипломних проєктів здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології»  (Технології зберігання і переробки зерна)Читати повністю

Захист дипломних проєктів здобувачів вищої освіти ОР «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна)

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна 22 та 23 червня відбувся захист дипломних проєктів здобувачів вищої оствіти денної форми навчання ОР «Бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна).

Читати повністю

 КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ Читати повністю

КУРСИ ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

На базі НКЦ «Інститут післядипломної освіти та дорадництва» Уманського НУС на кафедрі технології зберігання і переробки зерна дистанційно проходили курси підвищення кваліфікації для працівників Любарецького елеватора .

Читати повністю

Всі новини