Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі

Останні новини

Досвід багаторічної роботи за системою контролю якості GMP.Читати повністю

Досвід багаторічної роботи за системою контролю якості GMP.

Співвласники ТОВ «Відроження» м.Любар Житомирської області перебували з робочою поїздкою в Уманському районі, та запропонували приєднатися до них викладачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Ткаченку Геннадію.

Читати повністю

Відпочинок з наукоюЧитати повністю

Відпочинок з наукою

Екскурсія до музею цікавої науки м. Одеса. Викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Ткаченко Геннадій разом з сім’єю відвідав музей цікавої науки.

Читати повністю

Екскурсія на потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької областіЧитати повністю

Екскурсія на потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької області

Днями відбулася ознойомча екскурсія для студентів першого курсу зі спеціальності харчові технології. Відвідали потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької області. Потім вирушили до Вінниці та оглянули величезний та сучасний консервний завод із заморозки та переробки фруктів.

Читати повністю

Підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводуЧитати повністю

Підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводу

У липні на кафедрі зберігання і переробки зерна Уманського НУС відбулися курси підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводу

Читати повністю

Всі новини