Меню
Остання редакція: 17 грудня 2019

Кращі студенти

Бугера Олена, студентка 31-тз групи. Навчається на 3 курсі інженерно – технологічного факультету. У 2017 році вступила до Уманського НУС на спеціальність « Технології зберігання і переробки зерна». За роки начання в університеті проявила себе старанною та активною студенткою успішно виконуючи всі доручення та завдання.  З навчальним планом справляється на відмінно. Завдяки своїм лідерським здібностям займає посаду старости групи та замісника голови студентської ради самоврядування факультету.  Її діяльність пов’язана з життям студентів та університету, так як може легко знайти спільну мову з оточуючими та завжди налаштована  на позитив.

Волянська Ілона, студентка 41 – тз групи. Навчається на 4 курсі інженерно – технологічного факультету. За 4 роки навчання показала себе старанною та дисциплінованою студенткою, активно бере участь в усіх заходах, пов'язаних з факультетом та університетом. 

Добровольська Сніжана Віталіївна, студентка 41-тз групи, навчається на 4 курсі інженерно – технологічного факультету. У вільний час любить багато гуляти по місту, та в прекрасному Софіївському парку, а  також полюбляє декламувати вірші і навіть інколи пише власні, читає художню літературу, улюблена письменниця  Розмари Роджерс.

 У 2016 році вступила в Уманський НУС на спеціальність «Технологія зберігання і переробки зерна» і не шкодує, адже ця професія на її думку є дуже цікавою, так як викладачі доносять багато нової інформації в сфері переробки та зберігання зерна і відкривається все більше можливостей для досягнення знань у вибраній спеціальності, а також після навчання є великий вибір працевлаштування за рівнем освіти та спеціалізацією.

Останні новини

Успішне проходження курсу "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на освітній платформі PrometheusЧитати повністю

Успішне проходження курсу "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на освітній платформі Prometheus

Курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" допомагає закріпити знання про базове розуміння основних новел харчового законодавства України, а також які переваги отримують від цього споживачі та представники бізнесу. У ході лекцій ознайомився із перевагами та основними викликами, які є у харчовій сфері; зрозумів чому саме НАССР є таким важливим; що дають зміни харчового законодавства кожному громадянинові зокрема та країні в цілому.

Читати повністю

Виховна година зі студентами 11- т групи!Читати повністю

Виховна година зі студентами 11- т групи!

Відбулась онлайн-виховна година зі студентами 11-т групи, під час якої було розглянуто такі питання: Академічна доброчесність в університеті Підведення підсумків екзаменаційної сесії за I семестр 2021–2022 навчального року.

Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (ОПП «Харчові технології»)Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (ОПП «Харчові технології»)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 21 грудня 2021

Читати повністю

Круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи».Читати повністю

Круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи».

20 грудня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи». Мета заходу – місце дуальної освіти у професійній підготовці майбутніх фахівців в умовах модернізації освіти. До роботи круглого столу долучилися викладачі та здобувачі Городищенського фахового коледжу Уманського НУС.

Читати повністю

Всі новини