Меню

Студенту

Тематика бакалаврських, дипломних і магістерських робіт:

  1. "Будівництво, реконструкція, модернізація, підвищення потужності, розширення асортименту  продукції борошномельних, комбікормових круп’яних заводів".
  2. "Будівництво, реконструкція, модернізація, збільшення місткості елеваторів".
  3. "Розробка нових видів продуктів, рецептур комбікормів, преміксів".
  4. "Дослідження технологічних властивостей зерна пшениці, ячменю тритікале, гречки, кукурудзи, проса".

Останні новини

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (Технологія зберігання і переробки зерна)   Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.

Читати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУСЧитати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС

14 грудня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась зустріч студентів і викладачі з представниками ТОВ СП «Нібулон». Студентам випала нагода звернути увагу на перспективу проходження практики або працевлаштування на вітчизняному сільськогосподарському підприєстві.

Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра  зі спеціальності 181 «Харчові технології»   Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології»

10 і 11 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» заочної форми навчання ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ»; СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю

Засідання круглого стола на тему:  "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Засідання круглого стола на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

Круглий стіл на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" відбувався 12–13 листопада 2020 р. Науковий захід було організовано з використанням віддаленого конференц-зв’язку на основі платформи Zoom за участі представників груп 11-т, 21-т, 31-тз, 41-тз, 21 м-тз інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

Всі новини