Меню
Остання редакція: 14 вересня 2021

Методична робота

Викладачі кафедри беруть активну участь у виданні підручників, посібників, методичних вказівок і наукових праць. Навчальний процес забезпечений кафедральними науково-методичними розробками. 

За останні роки підготовлено та видано такі підручники і навчальні посібники, у т.ч. з грифом Міністерства освіти і науки України:

  1. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Навч. Посіб. / Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань, 2005. – 614с.; іл.. (з грифом МАП)
  2. Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів/Навч. Посіб./ Л.Д. Руденко -УНУС,2011.-202с
  3. Технологія зберігання і переробки зерна: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, О.П. Герасимчук, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2012. – 312 с.; іл.. (з грифом МОН).
  4. Технологія зберігання і переробки зерна з основами захусту від шкідників: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, І.І. Мостов'як, О.П.Герасимчук, В.В. Любич, К.В. Костецька, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2016. – 280 с.; іл.. (з грифом Уманського НУС).
  5. Осокіна Н.М., Мостов’як І.І., Герасимчук О.П., Єремеєва О.А., Костецька К.В., Любич В.В., Новак Л.Л., Новіков В.В., Ткаченко Г.В., Желєзна В.В., Євчук Я.В. Якість та облік зерна за приймання, оброблення і зберігання. К.: ТОВ «ТРОПЕА», 2021.  456 с

Останні новини

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.Читати повністю

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту.

Інтеграція інтерактивних методів навчання – ефективний спосіб розвитку соціальних навичок, які є передумовою успішного кар’єрного росту. Ефективність навчального процесу істотно підвищується за рахунок залучення професіоналів із виробництва, а більше – у наслідок інтеграції їх у новітні методи навчання.

Читати повністю

ЗУСТРІЧ  ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА  З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!Читати повністю

ЗУСТРІЧ ПРАКТИЧНОГО ПСИХОЛОГОГА З ПЕРШОКУРСНИКАМИ!

Відбулася традиційна зустріч студентів перших курсів (ОР "Молодший бакалавр", "Бакалавр" і "Магістр") із практичним психологом психологічної служби університету Валентиною Мазуренко

Читати повністю

ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА  Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр)  на кураторській годині!!!Читати повністю

ПУТІВНИК ПЕРШОКУРСНИКА Інформування здобувачів І-го курсу (ОР Магістр) на кураторській годині!!!

Зустріч магістрантів І-го курсу 11 м-тз групи спеціальності 181 Харчові технології з куратором розпочалася з ознайомлення з правами та обов’язками учасників освітнього процесу; особливостями навчання та дозвілля; нормативною базою навчального процесу; питаннями техніки безпеки та охорони праці.

Читати повністю

Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН   Читати повністю

Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН

Сьогодні, 09 вересня була проведена гостьова лекція «Актуальні проблеми якості» провідним фахівцем в галузі управління якістю Стратуцою Ярославом Сергійовичом, який обіймає посаду директора Філії Зеленодольська ТОВ СП Нібулон. Ярослав Сергійович акцентував увагу на практичних аспектах менеджменту якості та безпечності продукції в умовах сучасного елеватора.

Читати повністю

Всі новини