Меню
Остання редакція: 13 листопада 2019

Методична робота

Викладачі кафедри беруть активну участь у виданні підручників, посібників, методичних вказівок і наукових праць. Навчальний процес забезпечений кафедральними науково-методичними розробками. 

За останні роки підготовлено та видано такі підручники і навчальні посібники, у т.ч. з грифом Міністерства освіти і науки України:

  1. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Навч. Посіб. / Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань, 2005. – 614с.; іл.. (з грифом МАП)
  2. Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів/Навч. Посіб./ Л.Д. Руденко -УНУС,2011.-202с
  3. Технологія зберігання і переробки зерна: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, О.П. Герасимчук, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2012. – 312 с.; іл.. (з грифом МОН).
  4. Технологія зберігання і переробки зерна з основами захусту від шкідників: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, І.І. Мостов'як, О.П.Герасимчук, В.В. Любич, К.В. Костецька, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2016. – 280 с.; іл.. (з грифом Уманського НУС).

Останні новини

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівцівЧитати повністю

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців

Виробнича практика – невід’ємна складова процесу підготовки фахівців, основним завданням якої є якість практичної підготовки студентів. З 26 травня по 04 червня студенти 41-тз групи мали можливість пройти виробничу практику на філіях «Вознесенська» (Миколаївська обл.) та «Зеленодольська» (Дніпропетровська обл.) ТОВ СП «Нібулон».

Читати повністю

Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»Читати повністю

Робоча поїздка на ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська»

Науково-педагогічні працівники кафедри технології зберігання і переробки зерна Яна Євчук, Ольга Дрозд та Валерія Желєзна відвідали ТОВ СП «Нібулон» філія «Вознесенська» Миколаївської обл., де проходили виробничу практику здобувачі вищої освіти ОР «Бакалавр» освітньої програми 181 – Харчові технології.

Читати повністю

Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технологіїЧитати повністю

Вітаємо здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології

9 червня став визначним днем для здобувачів вищої освіти спеціальності 181 - Харчові технології (групи 51-з-тз та 31 к-з-тз), оскільки вони успішно пройшли одне із головних, проте не останнє у своєму житті, випробування - склали підсумкову атестацію.

Читати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зерна

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь здобувачі першого рівня вищої освіти (ОР Бакалавр), що навчаються за спеціальністю "Харчові технології" та здобувачі другого рівня вищої освіти (ОР Магістр), що навчаються за спеціальностями "Харчові технології", "Агрономія", а також викладачі кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю

Всі новини