Меню
Остання редакція: 13 листопада 2019

Методична робота

Викладачі кафедри беруть активну участь у виданні підручників, посібників, методичних вказівок і наукових праць. Навчальний процес забезпечений кафедральними науково-методичними розробками. 

За останні роки підготовлено та видано такі підручники і навчальні посібники, у т.ч. з грифом Міністерства освіти і науки України:

  1. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Навч. Посіб. / Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань, 2005. – 614с.; іл.. (з грифом МАП)
  2. Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів/Навч. Посіб./ Л.Д. Руденко -УНУС,2011.-202с
  3. Технологія зберігання і переробки зерна: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, О.П. Герасимчук, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2012. – 312 с.; іл.. (з грифом МОН).
  4. Технологія зберігання і переробки зерна з основами захусту від шкідників: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, І.І. Мостов'як, О.П.Герасимчук, В.В. Любич, К.В. Костецька, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2016. – 280 с.; іл.. (з грифом Уманського НУС).

Останні новини

Виховна година «Академічна доброчесність»Читати повністю

Виховна година «Академічна доброчесність»

25 лютого 2020 року на кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС була проведена виховна година на тему «Академічна доброчесність» для студентів 21-1, 31-тз і 41-тз. Куратори груп Дрозд О. О., Євчук Я. В. та Новак Л. Л. донесли студентам складові академічної доброчесності та порушення: плагіат, хабарництво, списування, фальсифікація, самоплагіат та фабрикація.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

Важливу роль у формуванні наукового потенціалу майбутніх фахівців відіграє участь студентів в організованій і систематичній науково-дослідній роботі. Водночас, розвиток творчості студента – запорука його успішної професійної діяльності в майбутньому!!!

Читати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робітЧитати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Читати повністю

Всі новини