Меню
Остання редакція: 22 грудня 2021

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (ОПП «Харчові технології»)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 21 грудня 2021 р.

Засідання Екзаменаційної комісії проводили за умови дотримання карантинних вимог в аудиторії, оснащеній необхідними технічними засобами. Матеріал на презентацію кваліфікаційної роботи перед захистом був розміщений на слайдах. У відповідності до тем і змісту кваліфікаційних робіт були заслухані дев’ять доповідей випускників із використанням платформи Zoom.

На відмінно оцінено роботи: КУЩ Олени Іванівни, ВОЛЯНСЬКОЇ Ілони Іванівни, ДОБРОВОЛЬСЬКОЇ Сніжани Віталіївни.

Науково-викладацький склад кафедри технології зберігання і переробки зерна щиро вітає випускників та бажає, щоб набуті знання дозволили підкорити омріяні вершини, високих Вам професійних досягнень, впевненості у своїх силах та кар’єрного росту!!!

 

Катерина КОСТЕЦЬКА,

секретар ЕК