Меню
Остання редакція: 18 жовтня 2021

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук

На кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулося лабораторне заняття доцента кафедри Яни Євчук з дисципліни «Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів», для здобувачів вищої освіти 11 к-тз групи спеціальності 181 – Харчові технології. Під час проведення заняття студенти мали змогу вивчити властивості борошна пшеничного вищого та першого сортів, зокрема визначили хлібопекарські властивості борошна пшеничного, зумовлених білково-протеїназним комплексом та опанували методику проведення пробної лабораторної випічки хліба безопарним способом.

 Також здобувачі закріпили пройдений лекційний матеріал, відповідно до теми змістового модуля, мали можливість самостійно приготувати тісто, сформувати тістові заготовки, прослідкувати параметри технологічного процесу та визначити органолептичні показники якості хліба.