Меню
Остання редакція: 09 вересня 2021

Гостьова лекція із дисципліни Управління якістю та безпечністю продукції харчових виробництв проведена директором філії Зеленодольська ТОВ СП НІБУЛОН

Сьогодні, 09 вересня була проведена гостьова лекція «Актуальні проблеми якості» провідним фахівцем в галузі управління якістю Стратуцою Ярославом Сергійовичом, який обіймає посаду директора Філії Зеленодольська ТОВ СП Нібулон. Ярослав Сергійович акцентував увагу на практичних аспектах менеджменту якості та безпечності продукції в умовах сучасного елеватора.

Магістранти першого курсу навчання спеціальності Харчові технології (ОП Харчові технології) мали можливість конструктивного діалогу із потенційним роботодавцем не тільки за темою лекції, а й дізнались про актуальні напрями розвитку промисловості, особливості працевлаштування для випускників, передумови до кар’єрного росту в компанії ТОВ СП НІБУЛОН. За результатами лекційного заняття здобувачі отримали позитивні враження.

Слід зазначити, що Ярослав Сергійович є не тільки одним із наймолодших директорів компанії, а й колишнім випускником кафедри технології зберігання і переробки зерна. Продемонстрований яскравий приклад кар’єрного росту, відкриті можливості для молодих, енергійних, креативних людей, які є професіоналами своєї справи – найбільш ефективна мотивація здобувачів щодо подальшої професійної активності.

Володимир Новіков, доцент кафедри технології

зберігання і переробки зерна