Меню

Наукові гуртки

 Студентський науковий гурток "Дослідник"

2021–2022 н. р.

Кафедра

Гурток

Керівник гуртка

Староста гуртка

Кількість студентів

Наукова тематика

Технології зберігання і переробки зерна

Студентський науковий гурток кафедри технології зберігання і переробки зерна «Дослідник»

Костецька Катерина Василівна,

канд. с.-г. наук, доцент

Дідківська Дар`я Олегівна, студентка 21-т групи

30

1)               Розроблення ресурсоощадних технологій зберігання та перероблення зерна.

2)               Формування якості й безпечності зерна та зернопродуктів.

3)               Розроблення та вдосконалення технологій, режимів зберігання і перероблення зерна та зернопродуктів.

4)               Розроблення інноваційних зернових продуктів.

 

Робота гуртка включає підготовку та участь студентів в:

  1. студентській науковій конференції університету
  2. студентській олімпіаді
  3. екскурсіях на підприємства
  4. семінарських засіданнях членів наукового гуртка.

 

Засідання відбуваються з періодичністю раз на місяць (по мірі накопичення матеріалів для дослідження або презентування). Членство оновлюється щосеместрово. Членами вважаються студенти які приймали участь у засіданнях.

Звіт НДРС_ТЗПЗ

Запропоновані теми Гурток Дослідник 20-21

ПЛАН НАУК ГУРТОК ЗЕРНО 2021-2022

Останні новини

Успішне проходження курсу "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на освітній платформі PrometheusЧитати повністю

Успішне проходження курсу "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" на освітній платформі Prometheus

Курс "Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач" допомагає закріпити знання про базове розуміння основних новел харчового законодавства України, а також які переваги отримують від цього споживачі та представники бізнесу. У ході лекцій ознайомився із перевагами та основними викликами, які є у харчовій сфері; зрозумів чому саме НАССР є таким важливим; що дають зміни харчового законодавства кожному громадянинові зокрема та країні в цілому.

Читати повністю

Виховна година зі студентами 11- т групи!Читати повністю

Виховна година зі студентами 11- т групи!

Відбулась онлайн-виховна година зі студентами 11-т групи, під час якої було розглянуто такі питання: Академічна доброчесність в університеті Підведення підсумків екзаменаційної сесії за I семестр 2021–2022 навчального року.

Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (ОПП «Харчові технології»)Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (ОПП «Харчові технології»)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології». Публічний захист кваліфікаційних робіт відбувся 21 грудня 2021

Читати повністю

Круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи».Читати повністю

Круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи».

20 грудня 2021 р. на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбувся круглий стіл на тему: «Дуальна форма здобуття освіти – виклики та перспективи». Мета заходу – місце дуальної освіти у професійній підготовці майбутніх фахівців в умовах модернізації освіти. До роботи круглого столу долучилися викладачі та здобувачі Городищенського фахового коледжу Уманського НУС.

Читати повністю

Всі новини