Меню
Остання редакція: 12 лютого 2020

Центр міжнародної освіти та співпраці

Центр міжнародної освіти та співпраці

Центр міжнародної освіти та співпраці є координуючим структурним підрозділом Уманського НУС, створеним для розробки та впровадження стратегії міжнародної діяльності університету, розширення та поглиблення закордонних контактів, сприяння розвитку міжнародного співробітництва у сфері освіти та науки.

Останні новини

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (Технологія зберігання і переробки зерна)   Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.

Читати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУСЧитати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС

14 грудня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась зустріч студентів і викладачі з представниками ТОВ СП «Нібулон». Студентам випала нагода звернути увагу на перспективу проходження практики або працевлаштування на вітчизняному сільськогосподарському підприєстві.

Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра  зі спеціальності 181 «Харчові технології»   Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології»

10 і 11 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» заочної форми навчання ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ»; СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю

Засідання круглого стола на тему:  "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Засідання круглого стола на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

Круглий стіл на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" відбувався 12–13 листопада 2020 р. Науковий захід було організовано з використанням віддаленого конференц-зв’язку на основі платформи Zoom за участі представників груп 11-т, 21-т, 31-тз, 41-тз, 21 м-тз інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

Всі новини