Меню
Остання редакція: 13 листопада 2019

Спеціальності

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Останні новини

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології   (Технологія зберігання і переробки зерна)   Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації магістра з харчових технології (Технологія зберігання і переробки зерна)

Відбулася державна атестація здобувачів другого рівня вищої освіти денної форми навчання зі спеціальності 181 «Харчові технології» (Технології зберігання і переробки зерна). Публічний захист кваліфікаційних робіт проходив з 14 до 18 грудня 2020 р.

Читати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУСЧитати повністю

Представники ТОВ СП «Нібулон» вже кілька років поспіль плідно та тісно співпрацюють з Уманським НУС

14 грудня 2020 року в Уманському національному університеті садівництва відбулась зустріч студентів і викладачі з представниками ТОВ СП «Нібулон». Студентам випала нагода звернути увагу на перспективу проходження практики або працевлаштування на вітчизняному сільськогосподарському підприєстві.

Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра  зі спеціальності 181 «Харчові технології»   Читати повністю

Вітаємо студентів заочної форми навчання з присвоєнням кваліфікації магістра зі спеціальності 181 «Харчові технології»

10 і 11 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» заочної форми навчання ГАЛУЗІ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ»; СПЕЦІАЛЬНОСТІ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (Технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю

Засідання круглого стола на тему:  "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

Засідання круглого стола на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

Круглий стіл на тему: "Наукова діяльність в умовах карантину" відбувався 12–13 листопада 2020 р. Науковий захід було організовано з використанням віддаленого конференц-зв’язку на основі платформи Zoom за участі представників груп 11-т, 21-т, 31-тз, 41-тз, 21 м-тз інженерно-технологічного факультету.

Читати повністю

Всі новини