Меню

Правила прийому

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

Прийом на перший курс.  Бакалавр  

Правила прийому за скороченим терміном навчання 

Посилання на сторінку приймальної комісії

Останні новини

Виховна година «Академічна доброчесність»Читати повністю

Виховна година «Академічна доброчесність»

25 лютого 2020 року на кафедрі технології зберігання і переробки зерна Уманського НУС була проведена виховна година на тему «Академічна доброчесність» для студентів 21-1, 31-тз і 41-тз. Куратори груп Дрозд О. О., Євчук Я. В. та Новак Л. Л. донесли студентам складові академічної доброчесності та порушення: плагіат, хабарництво, списування, фальсифікація, самоплагіат та фабрикація.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

Важливу роль у формуванні наукового потенціалу майбутніх фахівців відіграє участь студентів в організованій і систематичній науково-дослідній роботі. Водночас, розвиток творчості студента – запорука його успішної професійної діяльності в майбутньому!!!

Читати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робітЧитати повністю

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Вітаємо магістрів зі спеціальності 181″Харчові технології″ (Технології зберігання і переробки зерна) з успішним захистом кваліфікаційних робіт

Читати повністю

Всі новини