Меню
Остання редакція: 15 січеня 2016

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Досвід багаторічної роботи за системою контролю якості GMP.Читати повністю

Досвід багаторічної роботи за системою контролю якості GMP.

Співвласники ТОВ «Відроження» м.Любар Житомирської області перебували з робочою поїздкою в Уманському районі, та запропонували приєднатися до них викладачу кафедри технології зберігання і переробки зерна Ткаченку Геннадію.

Читати повністю

Відпочинок з наукоюЧитати повністю

Відпочинок з наукою

Екскурсія до музею цікавої науки м. Одеса. Викладач кафедри технології зберігання і переробки зерна Ткаченко Геннадій разом з сім’єю відвідав музей цікавої науки.

Читати повністю

Екскурсія на потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької областіЧитати повністю

Екскурсія на потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької області

Днями відбулася ознойомча екскурсія для студентів першого курсу зі спеціальності харчові технології. Відвідали потужний елеватор, комбікормовий завод та маслопресовий в місті Ладижин Вінницької області. Потім вирушили до Вінниці та оглянули величезний та сучасний консервний завод із заморозки та переробки фруктів.

Читати повністю

Підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводуЧитати повністю

Підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводу

У липні на кафедрі зберігання і переробки зерна Уманського НУС відбулися курси підвищення кваліфікації техніків -лаборантів Лебединського насіневого заводу

Читати повністю

Всі новини