Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі

Останні новини

Практичне заняття на  філії ПАТ ДПЗКУ "Уманський елеватор"Читати повністю

Практичне заняття на філії ПАТ ДПЗКУ "Уманський елеватор"

Студенти четветртого курсу агрономічного факультету на занятті з дисципліни «Стандартизація, технологія зберігання і переробка продукції рослинництва» відвідали "Уманський елеватор" – філію ПАТ ДПЗКУ

Читати повністю

Фестиваль весни – Фестиваль сиру та винаЧитати повністю

Фестиваль весни – Фестиваль сиру та вина

11-12 травня 2019 року для поціновувачів вина, сиру, вуличної їжі та й просто для тих, хто любить гарно відпочити, в Умані відбувся найсмачніший фестиваль весни – Фестиваль сиру та вина, який пройшов на місцевому Центральному стадіоні (вул. Андрія Кизила, 12).

Читати повністю

ПАТ «Вітаміни» - сучасний український виробник лікарських засобівЧитати повністю

ПАТ «Вітаміни» - сучасний український виробник лікарських засобів

У квітні студентам третього та четвертого курсів інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету садівництва була проведена екскурсія на ПАТ «Вітаміни», який здійснює виробництво та оптову торгівлю лікарськими засобами в формі - таблеток, драже, порошків, масляних розчинів, настойок і сиропів. Препарати виробництва ПАТ «Вітаміни», успішно реалізуються не тільки на території України, і в країнах СНД.

Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю

Всі новини