Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі

Останні новини

7 вересня – посвята першокурсників у студенти-2018Читати повністю

7 вересня – посвята першокурсників у студенти-2018

7 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбулося яскраве феєричне свято, що символізує початок та відлік нового навчального року – Посвята першокурсників у студенти-2018

Читати повністю

В Україні майже 100 сільгосппідприємств сертифіковано за стандартом GMP+Читати повністю

В Україні майже 100 сільгосппідприємств сертифіковано за стандартом GMP+

Для виходу на іноземні ринки виробників кормів, кормових добавок, інгредієнтів і преміксів потрібно дуже відповідально поставитися до сертифікації. Одним із ключових питань для повноцінної торгівлі з ЄС є отримання сертифікату за стандартом GMP+.

Читати повністю

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт».Читати повністю

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт».

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт». Відвідали крупозавод з переробки гречки, гороху та пшениці спельти.

Читати повністю

Вітаємо Віталія Володимировича Любича з успішним захистом докторської дисертації!!!Читати повністю

Вітаємо Віталія Володимировича Любича з успішним захистом докторської дисертації!!!

14 червня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи Любича Віталія Володимировича на тему «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення»

Читати повністю

Всі новини