Меню
Остання редакція: 16 грудня 2016

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі (н/а)

Останні новини

 Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarmingЧитати повністю

Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarming

В травні 2018р. викладачі кафедри Олена Єремеєва та Яна Євчук разом із студентами I курсу інженерно-технологічного факультету напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» відвідали Софіївську філію ПАТ «Райз» холдингу UkrLandFarming в м. Умань.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

На семінарських заняттях дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі» студенти другого курсу інженерно-технологічного факультету виступили з доповідями, де були висвітленні важливі питання сучасного стану технологій зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських  наукових робіт!Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри  Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Читати повністю

Всі новини