Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі

Останні новини

 Вітаємо Анастасію Трофушу  з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.Читати повністю

Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.

Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році

Читати повністю

Будівництво елеватора 4 частинаЧитати повністю

Будівництво елеватора 4 частина

Викладачі кафедри Ярошенко В.В. та Ткаченко Г.В. були запрошені для консультацій з будівництва елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області.

Читати повністю

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада  була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.Читати повністю

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  181 – Харчові технології на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 – Харчові технології на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності ''Харчові технології'' відбувся 06.11.2018 р. в аудиторії №9 на кафедрі технології зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Всі новини