Меню
Остання редакція: 16 грудня 2016

Навчальні дисципліни

Дисципліни кафедри

Зернознавство

Технологія зберігання і переробки зерна

Технологія сушіння зерна

Технологія полісахаридів та їх застосування в харчовій промисловості

Технологія цукрового виробництва

Технологія жирів та жирозамінників

Технологія хліба, макаронних, кондитерських виробів та харчоконцентратів

Гігієна і санітарія в галузі

Технологічне обладнання галузі

Технологія борошномельного виробництва

Технологія елеваторної промисловості

Технологія зберігання зерна

Технологія комбікормів

Товарознавство та пакування харчових продуктів галузі

Аспірація, вентиляція і пневмотранспорт

Технологія круп'яного виробництва

Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю

Технологічні розрахунки, облік і звітність у галузі

Науково-дослідна робота студентів

Промислова екологія переробних підприємств галузі

Оцінка безпеки та ефективності спеціальних харчових продуктів

Експлуатація технологічного обладнання галузі

Перспективні напрями наукових досліджень галузі

Технологія виробництва кормових препаратів

Оптимізація технологічних процесів галузі

Технології зернових продуктів функціонального призначення

Методологія харчової науки

Інноваційні технології зберігання тапереробки зерна

Оптимізація техніко-технологічних об'єктів

Технології функціональних зернових продуктів

Інноваційний інжиніринг зернопереробних підприємств

Управління якістю продукції зернопереробних виробництв

Науково-дослідна роборта

Мікробіологічні процеси та їх продукти у зернопереробних виробництвах

Біотехнологічні процеси у технології зернових продуктів

Машини, обладнання та їх використання при переробці с.-г. продукції

Моніторинг якості с.-г. продукції

Контроль якості та безпеки продукції галузі

Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі (н/а)

Останні новини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Читати повністю

 Практичне заняття на Тальнівському КХПЧитати повністю

Практичне заняття на Тальнівському КХП

Студенти четвертого курсу інженерно-технологічного факультету на занятті з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» відвідали Тальнівський млинзавод продуктивністю 500 т/добу.

Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧАЧитати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

7 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулось засідання фахового семінару «Харчові технології та інженерія» що до попередньої експертизи дисертаційної роботи докторанта кафедри технології зберігання і переробки зерна ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА на тему: «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення», що подається на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.

Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!

7 грудня 2017 р. студенти третього–п’ятого курсів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», зустрілися з представником компанії «Кернел» Олена Талаєва, де заслухали інформацію про основні напрямки спеціалізації компанії та потребу в спеціалістах-технологах.

Читати повністю

Всі новини