Меню

Студенту

Тематика бакалаврських, дипломних і магістерських робіт:

  1. "Будівництво, реконструкція, модернізація, підвищення потужності, розширення асортименту  продукції борошномельних, комбікормових круп’яних заводів".
  2. "Будівництво, реконструкція, модернізація, збільшення місткості елеваторів".
  3. "Розробка нових видів продуктів, рецептур комбікормів, преміксів".
  4. "Дослідження технологічних властивостей зерна пшениці, ячменю тритікале, гречки, кукурудзи, проса".

Останні новини

Практичне заняття на  філії ПАТ ДПЗКУ "Уманський елеватор"Читати повністю

Практичне заняття на філії ПАТ ДПЗКУ "Уманський елеватор"

Студенти четветртого курсу агрономічного факультету на занятті з дисципліни «Стандартизація, технологія зберігання і переробка продукції рослинництва» відвідали "Уманський елеватор" – філію ПАТ ДПЗКУ

Читати повністю

Фестиваль весни – Фестиваль сиру та винаЧитати повністю

Фестиваль весни – Фестиваль сиру та вина

11-12 травня 2019 року для поціновувачів вина, сиру, вуличної їжі та й просто для тих, хто любить гарно відпочити, в Умані відбувся найсмачніший фестиваль весни – Фестиваль сиру та вина, який пройшов на місцевому Центральному стадіоні (вул. Андрія Кизила, 12).

Читати повністю

ПАТ «Вітаміни» - сучасний український виробник лікарських засобівЧитати повністю

ПАТ «Вітаміни» - сучасний український виробник лікарських засобів

У квітні студентам третього та четвертого курсів інженерно-технологічного факультету Уманського національного університету садівництва була проведена екскурсія на ПАТ «Вітаміни», який здійснює виробництво та оптову торгівлю лікарськими засобами в формі - таблеток, драже, порошків, масляних розчинів, настойок і сиропів. Препарати виробництва ПАТ «Вітаміни», успішно реалізуються не тільки на території України, і в країнах СНД.

Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)Читати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

Читати повністю

Всі новини