Меню

Студенту

Тематика бакалаврських, дипломних і магістерських робіт:

  1. "Будівництво, реконструкція, модернізація, підвищення потужності, розширення асортименту  продукції борошномельних, комбікормових круп’яних заводів".
  2. "Будівництво, реконструкція, модернізація, збільшення місткості елеваторів".
  3. "Розробка нових видів продуктів, рецептур комбікормів, преміксів".
  4. "Дослідження технологічних властивостей зерна пшениці, ячменю тритікале, гречки, кукурудзи, проса".

Останні новини

7 вересня – посвята першокурсників у студенти-2018Читати повністю

7 вересня – посвята першокурсників у студенти-2018

7 вересня в Уманському національному університеті садівництва відбулося яскраве феєричне свято, що символізує початок та відлік нового навчального року – Посвята першокурсників у студенти-2018

Читати повністю

В Україні майже 100 сільгосппідприємств сертифіковано за стандартом GMP+Читати повністю

В Україні майже 100 сільгосппідприємств сертифіковано за стандартом GMP+

Для виходу на іноземні ринки виробників кормів, кормових добавок, інгредієнтів і преміксів потрібно дуже відповідально поставитися до сертифікації. Одним із ключових питань для повноцінної торгівлі з ЄС є отримання сертифікату за стандартом GMP+.

Читати повністю

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт».Читати повністю

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт».

10 липня відбулася екскурсія студентів першого курсу в місто Біла Церква на ТОВ «Білоцерківхлібопродукт». Відвідали крупозавод з переробки гречки, гороху та пшениці спельти.

Читати повністю

Вітаємо Віталія Володимировича Любича з успішним захистом докторської дисертації!!!Читати повністю

Вітаємо Віталія Володимировича Любича з успішним захистом докторської дисертації!!!

14 червня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва відбувся прилюдний захист дисертаційної роботи Любича Віталія Володимировича на тему «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення»

Читати повністю

Всі новини