Меню
Остання редакція: 26 квітня 2016

Методична робота

Викладачі кафедри беруть активну участь у виданні підручників, посібників, методичних вказівок і наукових праць. Навчальний процес забезпечений кафедральними науково-методичними розробками. 

За останні роки підготовлено та видано такі підручники і навчальні посібники, у т.ч. з грифом Міністерства освіти і науки України:

  1. Технологія зберігання і переробки продукції рослинництва: Навч. Посіб. / Н.М.Осокіна, Г.С.Гайдай. – Умань, 2005. – 614с.; іл.. (з грифом МАП)
  2. Матеріалознавство і технологія конструкційних матеріалів/Навч. Посіб./ Л.Д. Руденко -УНУС,2011.-202с
  3. Технологія зберігання і переробки зерна: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, О.П. Герасимчук, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2012. – 312 с.; іл.. (з грифом МОН).
  4. Технологія зберігання і переробки зерна з основами захусту від шкідників: Навч. Посіб. / Н.М. Осокіна, І.І. Мостов'як, О.П.Герасимчук, В.В. Любич, К.В. Костецька, Н.П. Матвієнко. – К.: ННЦ «ІАЕ», 2016. – 280 с.; іл.. (з грифом Уманського НУС).

Останні новини

 Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarmingЧитати повністю

Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarming

В травні 2018р. викладачі кафедри Олена Єремеєва та Яна Євчук разом із студентами I курсу інженерно-технологічного факультету напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» відвідали Софіївську філію ПАТ «Райз» холдингу UkrLandFarming в м. Умань.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

На семінарських заняттях дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі» студенти другого курсу інженерно-технологічного факультету виступили з доповідями, де були висвітленні важливі питання сучасного стану технологій зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських  наукових робіт!Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри  Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Читати повністю

Всі новини