Меню
Остання редакція: 25 квітня 2019

Всеукраїнська студентська наукова конференція (приурочена 175-річчю Уманського НУС)

Секційне засідання кафедри технології зберігання і переробки зерна

 

Всеукраїнська студентська наукова конференція

(приурочена 175-річчю Уманського НУС)

 

В роботі секції технології зберігання і переробки зерна прийняли участь студенти 3-4-их курсів освітнього рівня Бакалавр та студенти 1-го курсу освітнього рівня Магістр, що навчаються за програмою підготовки «Технології зберігання і переробки зерна», а також викладачі та аспіранти кафедри технології зберігання і переробки зерна. Були заслухані доповіді, заявлені в програмі конференції, і схвалені як актуальні і перспективні.

 

Представлено результати наукових досліджень стосовно:

-            загальних показників якості та технологічної оцінки зерна сортів злакових культур;

-            хімічних способів боротьби з шкідниками хлібних запасів;

-            хлібопекарські властивості борошна пшеничного збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами;  

-            інноваційні шляхи розвитку олійно-жирової галузі;

-            інноваційні способи перероблення пшениці полби;

-            питання екологічної безпеки харчування;

-            інше.

 

Кращими визнані роботи:

- студентів 41-тз групи Дрозденко Лесі на тему: «Удосконалення технології хліба пшеничного збагаченого нетрадиційними рослинними інгредієнтами»  (керівник – доцент Євчук Я. В.) та  Пірус Аліни на тему: «Інноваційні шляхи розвитку олійно-жирової галузі» (керівник – доцент Герасимчук О. П.) –  І місце;

- студентів 41-тз групи Дерев’янко Анастасії (керівник – ст. викладач Єремеєва О. А.). та Штефанюк Аліни (керівник – доцент Костецька К. В.) – ІІ місце;

- студентів 41-тз групи Трофуші Анастасії (керівник – ст. викладач Новіков В. В.). та Іскрака Ігоря (керівник – ст. викладач Новак Л. Л..) – ІІІ місце.

 

 

Катерина Костецька,

доцент кафедри технології

зберігання і переробки зерн