Меню
Остання редакція: 27 квітня 2018

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.

Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт
з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за
спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26
вищих навчальних закладів України.
Після подачі та рецензування наукової роботи студентка 11м-тз групи
Уманського НУС Кольцова Юлія Петрівна була запрошена на
конференцію для представлення своєї роботи.
З привітальними словами зустрів учасників конференції проректор
університету з наукової роботи Олександр Шевченко, голова студентського
наукового товариства НУХТ Ольга Коваль, методист вищої категорії відділу
модернізації вищої освіти Інституту модернізації змісту освіти МОН України
Наталія Михайленко.
Відповідно до тем представлених наукових робіт конкурсанти були
розподілені по секціях.
Студентка Юлія Кольцова виступила з доповіддю на тему: «Розробка
технології виробництва цілої крупи із зерна пшениці спельти». Доповідь
викликала зацікавленість учасників конференції, що підтверджує високий
рівень виконання та актуальність, представленого матеріалу.
За результатами конкурсу Юлія Кольцова нагороджена дипломом ІII
ступеня. Також була відзначена її науковий керівник, викладач Желєзна В.В.
Вітаємо нашу студентку та бажаємо подальших досягнень в науковій
сфері!