Меню
Остання редакція: 11 лютого 2016

Курси підвищення кваліфікації

Викладачі кафедри проводять курси підвищення кваліфікації для лаборантів, технологів, завідувачів лабораторій провідних підприємств галузі: “Кернел”, “Миронівський хлібопродукт”, “Нібулон”, "NCH Capital", “Райз” та ін.

Останні новини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Читати повністю

 Практичне заняття на Тальнівському КХПЧитати повністю

Практичне заняття на Тальнівському КХП

Студенти четвертого курсу інженерно-технологічного факультету на занятті з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» відвідали Тальнівський млинзавод продуктивністю 500 т/добу.

Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧАЧитати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

7 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулось засідання фахового семінару «Харчові технології та інженерія» що до попередньої експертизи дисертаційної роботи докторанта кафедри технології зберігання і переробки зерна ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА на тему: «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення», що подається на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.

Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!

7 грудня 2017 р. студенти третього–п’ятого курсів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», зустрілися з представником компанії «Кернел» Олена Талаєва, де заслухали інформацію про основні напрямки спеціалізації компанії та потребу в спеціалістах-технологах.

Читати повністю

Всі новини