Меню
Остання редакція: 07 березеня 2018

Спеціальності

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Заняття з технології зберігання і переробки продукції рослинництва проводить завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна, професор Осокіна Ніна Максимівна

Заняття з технології зберігання і переробки продукції рослинництва проводить завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна,

професор Осокіна Ніна Максимівна

Останні новини

 Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarmingЧитати повністю

Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarming

В травні 2018р. викладачі кафедри Олена Єремеєва та Яна Євчук разом із студентами I курсу інженерно-технологічного факультету напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» відвідали Софіївську філію ПАТ «Райз» холдингу UkrLandFarming в м. Умань.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

На семінарських заняттях дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі» студенти другого курсу інженерно-технологічного факультету виступили з доповідями, де були висвітленні важливі питання сучасного стану технологій зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських  наукових робіт!Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри  Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Читати повністю

Всі новини