Меню
Остання редакція: 21 вересня 2018

Спеціальності

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.

 

Останні новини

 Будівництво елеватора 5 частина (Автоматизація)Читати повністю

Будівництво елеватора 5 частина (Автоматизація)

До участі в тендері автоматизації елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області були запрошені представники ТОВ «ЮГОВ-ПРОЕКТ» та “KMZ industries”. Представником замовника виступив викладач кафедри Ткаченко Геннадій.

Читати повністю

 Вітаємо з присвоєнням кваліфікації ″Дослідник з технології зберігання і переробки зерна″Читати повністю

Вітаємо з присвоєнням кваліфікації ″Дослідник з технології зберігання і переробки зерна″

14, 18 і 19 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбували привселюдні захисти магістерських робіт здобувачів вищого ступеня освіти «магістр» денної та заочної форми навчання. ГАЛУЗЬ ЗНАНЬ 18 «ВИРОБНИЦТВО ТА ТЕХНОЛОГІЇ». СПЕЦІАЛЬНІСТЬ 181 «ХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ» (за ознаками спеціальності «технології зберігання і переробки зерна»).

Читати повністю

 Вітаємо Анастасію Трофушу  з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.Читати повністю

Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.

Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році

Читати повністю

Будівництво елеватора 4 частинаЧитати повністю

Будівництво елеватора 4 частина

Викладачі кафедри Ярошенко В.В. та Ткаченко Г.В. були запрошені для консультацій з будівництва елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області.

Читати повністю

Всі новини