Меню
Остання редакція: 15 січеня 2016

Спеціальності

Підприємства галузі хлібопродуктів, кондитерські, макаронні фабрики, заводи харчоконцентратів є високомеханізованими і автоматизованими комплексами, для управління якими фахівець повинен володіти глибокими і різнобічними знаннями. Факультет готує саме таких фахівців.

Випускники факультету успішно працюють технологами, начальниками цехів, зав. лабораторіями, головними інженерами, директорами елеваторів, борошномельних, круп'яних, комбікормових заводів, хлібозаводів, кондитерських і макаронних виробництв, а також на підприємствах суміжних галузей, у відповідних науково-дослідних і проектних організаціях, викладають у вищих і середніх спеціальних навчальних закладах країни.Заняття з технології зберігання і переробки продукції рослинництва проводить завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна, професор Осокіна Ніна Максимівна

Заняття з технології зберігання і переробки продукції рослинництва проводить завідувач кафедри технології зберігання і переробки зерна,

професор Осокіна Ніна Максимівна

Останні новини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Читати повністю

 Практичне заняття на Тальнівському КХПЧитати повністю

Практичне заняття на Тальнівському КХП

Студенти четвертого курсу інженерно-технологічного факультету на занятті з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» відвідали Тальнівський млинзавод продуктивністю 500 т/добу.

Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧАЧитати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

7 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулось засідання фахового семінару «Харчові технології та інженерія» що до попередньої експертизи дисертаційної роботи докторанта кафедри технології зберігання і переробки зерна ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА на тему: «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення», що подається на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.

Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!

7 грудня 2017 р. студенти третього–п’ятого курсів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», зустрілися з представником компанії «Кернел» Олена Талаєва, де заслухали інформацію про основні напрямки спеціалізації компанії та потребу в спеціалістах-технологах.

Читати повністю

Всі новини