Меню
Остання редакція: 15 січеня 2016

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

 Вітаємо Анастасію Трофушу  з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.Читати повністю

Вітаємо Анастасію Трофушу з перемогою у конкурсі та поїздкою у м. Кельн.

Одним із кращих проектів визнано роботу Трофуші Анастасії. Вона разом із іншими 30-ма учасниками була визнана переможцем конкурсу та отримала сертифікат на безкоштовну участь у виставці присвячену харчовим технологіям, що відбудеться у м. Кельн, Німеччина у 2019 році

Читати повністю

Будівництво елеватора 4 частинаЧитати повністю

Будівництво елеватора 4 частина

Викладачі кафедри Ярошенко В.В. та Ткаченко Г.В. були запрошені для консультацій з будівництва елеватора на базі олієпресового заводу с. Громада Любарського району Житомирської області.

Читати повністю

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада  була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.Читати повністю

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.

Відділом з підбору персоналу компанії ТОВ СП "НІБУЛОН" 13 листопада була організована екскурсія миколаївськими підприємствами компанії.

Читати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності  181 – Харчові технології на кафедрі технології зберігання і переробки зернаЧитати повністю

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 181 – Харчові технології на кафедрі технології зберігання і переробки зерна

І етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності ''Харчові технології'' відбувся 06.11.2018 р. в аудиторії №9 на кафедрі технології зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Всі новини