Меню
Остання редакція: 15 січеня 2016

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає з Новим роком та Різдвом.

Читати повністю

 Практичне заняття на Тальнівському КХПЧитати повністю

Практичне заняття на Тальнівському КХП

Студенти четвертого курсу інженерно-технологічного факультету на занятті з дисципліни «Технологія борошномельного виробництва» відвідали Тальнівський млинзавод продуктивністю 500 т/добу.

Читати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧАЧитати повністю

ПОПЕРЕДНЯ ЕКСПЕРТИЗА ДИСЕРТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ДОКТОРАНТА КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

7 грудня на кафедрі технології зберігання і переробки зерна відбулось засідання фахового семінару «Харчові технології та інженерія» що до попередньої експертизи дисертаційної роботи докторанта кафедри технології зберігання і переробки зерна ЛЮБИЧА ВІТАЛІЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА на тему: «Теоретичне обґрунтування формування якості зерна пшениць і продуктів його перероблення», що подається на здобуття наукового ступеня доктора сільськогосподарських наук за спеціальністю 06.01.15 – первинна обробка продуктів рослинництва.

Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!Читати повністю

Компанія "Кернел" запрошує на роботу!

7 грудня 2017 р. студенти третього–п’ятого курсів, що навчаються за спеціальністю «Харчові технології», зустрілися з представником компанії «Кернел» Олена Талаєва, де заслухали інформацію про основні напрямки спеціалізації компанії та потребу в спеціалістах-технологах.

Читати повністю

Всі новини