Меню
Остання редакція: 15 січеня 2016

Працевлаштування

Інтеграція України до Європейського Союзу та членство в Світовій Організації Торгівлі потребує професійного управління виробництвом зерна та зернопродуктів, оцінки їхньої якості, безпеки, стандартизації, а також створення екологічно-безпечних технологій переробки та зберігання продукції, розробки, удосконалення й введення в практику наукових методів, інноваційних технологій і, безумовно, підготовку висококваліфікованих фахівців.

Професійний фахівець за спеціальністю має ґрунтовну теоретичну та практичну підготовку з технологій зберігання зерна на елеваторах і складах, перероблення зерна в борошно, крупи і корми на підприємствах.

Робота майбутнього спеціаліста зі зберігання і переробки зерна спрямована на контроль технологічного процесу та якості готової продукції, а також, модернізацію та оптимізацію існуючих технологій, обладнання, що є запорукою підвищення конкурентоздатності продуктів і економічної ефективності виробництва.

Випускники за спеціальністю працюють на посадах:

- Керівник підприємства

- Керівних виробничого відділу

- Провідний інженер

- Технолог

- Завідувач

виробництвом

- Начальник зміни, цеху

- Майстер

- Завідувач лабораторією

- Старший лаборант

- Інженер-хімік - Радник в апаратах органів державної влади

- Інспектор із контролю якості, охорони праці, техніки безпеки

- Спеціаліст консультаційної фірмиз реалізації продукції

- Фахівець із експорту та імпорту

- Інспектор із експорту та імпорту

- Інженер-проектувальник, у т. ч. представництв закордонних фірм, із розроблення та впровадження технологій і обладнання

- Викладач навчального закладу

- Науковий співробітник

Останні новини

 Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarmingЧитати повністю

Практичне заняття на елеваторі холдингу UkrLandFarming

В травні 2018р. викладачі кафедри Олена Єремеєва та Яна Євчук разом із студентами I курсу інженерно-технологічного факультету напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» відвідали Софіївську філію ПАТ «Райз» холдингу UkrLandFarming в м. Умань.

Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!Читати повністю

ЮНІ НАУКОВЦІ КАФЕДРИ ТЕХНОЛОГІЇ ЗБЕРІГАННЯ І ПЕРЕРОБКИ ЗЕРНА!!!

На семінарських заняттях дисципліни «Фізико-хімічні та біохімічні основи обробки сировини в галузі» студенти другого курсу інженерно-технологічного факультету виступили з доповідями, де були висвітленні важливі питання сучасного стану технологій зберігання і переробки зерна.

Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських  наукових робіт!Читати повністю

Вітаємо з перемогою у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт!

23–24 квітня у Національному університеті харчових технологій (м.Київ) відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2017/2018 навчальному році за спеціальністю «Харчові технології», у якому взяли участь студенти з 26 вищих навчальних закладів України.

Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри  Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!Читати повністю

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Колектив кафедри технології зберігання і переробки зерна вітає завідувача кафедри Осокіну Ніну Максимівну з ювілеєм!!!!

Читати повністю

Всі новини